Carlsberg

33 cl caixa 24u.

Referència: 1151L

Descripcció

Lager estil pilsner internacional. Fermentació baixa (Lager), amb període de maduració per deixar evolucionar els sabors i filtració per deixar-la brillant. Elaboració tradicional amb les últimes tècniques existents.

MATÈRIES PRIMERES
Malta 100% malta Pilsen de varietats d'ordi acuradament seleccionades. Són les responsables de la color i de les aromes a cereal. El grup de cultiu d'ordi de Carlsberg conrea diferents varietats en camps d'investigació i selecciona els ordis amb les millors qualitats. Llúpol Aporta l'amargor i els aromes característiques per produir el cupatge únic en què ressalten les aromes florals i d'herbes. Els llúpols utilitzats per aportar els aroma són preparats de forma exclusiva per Carlsberg. Llevat Responsable de bona part de les aromes. Carlsberg va ser el primer a aconseguir aïllar la soca de llevat responsable de la fermentació de la cervesa. Des de llavors es treballa per perfeccionar el gust que aporta el llevat i l'estabilitat que li dóna a la nostra cervesa.

NOTES DE TAST
Aparença Cervesa brillant, de color daurat clar i una escuma persistent Sabor Perfil aromàtic no intens però equilibrat, de notes lleugeres a plàtan i poma vermella, combinades amb un caràcter propi que recorda ceba i blat de moro bullit. El llúpol apareix discret, a l'empassar, amb un toc herbaci. En boca és lleugera de cos amb una amargor suau i un punt final de sequedat.