Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Casa Negre Shop

Duet

33 cl caixa 24u.

Referència: 1102L

Descripcció

DUET s’elabora amb most de malt d’ordi i most de raïm garnatxa blanca. A aquesta barreja de mosts s’hi afegeixen bacteris làctics per aportar acidesa. Després, hi incorporem llevats per completar la fermentació.

La Duet és una cervesa àcida en la qual convergeixen l’ordi i la garnatxa blanca, representants de cultius i paratges del nostre territori i de la cultura de les begudes del mediterrani. En el seu caràcter trobem l’expressió dels bacteris làctics i els llevats ale que donen lloc a una cervesa àcida, equilibrada i plena de matisos.

De color daurat intens, és una cervesa amb gasificació moderada que la fa ideal per acompanyar peix, marisc i productes de mar.

En nas és intensa i exuberant. L’aroma és fresca i hi destaquen notes de fruita de pinyol, cítriques i algun toc de fruita tropical.

En boca és complexa i ben equilibrada. L’acidesa característica del raïm hi dona tensió, verticalitat i complexitat, mentre que el malt hi aporta un cos, una estructura, una densitat i untuositat que equilibren cada glop i el doten d’una agradable persistència en boca.

Es recomana una temperatura de servei d’entre 8 i 10 ºC en una copa de boca estreta que permeti la concentració d’aromes.