Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Envàs retornable

Envàs retornable


Tornem als orígens? Sostenibilitat 100%

QUÈ SIGNIFICA "ENVÀS RETORNABLE"?

El concepte d’envàs retornable no és un terme nou, és un retorn als orígens, a la sostenibilitat 100%, com feien els nostres avis. Recordeu quan l’àvia us deia: “ves a comprar llet i emporta’t l’envàs”? Donc allò és el que hem de recuperar.El terme envàs retornable significa que la caixa i les ampolles del producte adquirit poden ser retornades per a ser reutilitzades, recuperant així l’import abonat en dipòsit.El concepte d’envàs retornable no és un terme nou, sinó la volta als orígens, a l’ecologia i al respecte pel Medi Ambient.

PER QUÈ ÉS MILLOR UTILITZAR ENVÀS RETORNABLE?

El producte en envàs retornable és una forma més ecològica de consum, ja que es fomenta la reutilització dels envasos, per la qual cosa es generen menys deixalles.A més, és una forma d’estalvi perquè no cal pagar per les ampolles de vidre, ja que el que consumim és el contingut.

COM FUNCIONA EL SISTEMA D'ENVÀS RETORNABLE?

El sistema d’envàs retornable es basa en la repetició de compra: amb la teva primera comanda s’aplicarà un càrrec com a dipòsit per la caixa i els envasos; que serà retornat en el cas de deixar de consumir aquest producte. En fer la primera compra d’un producte amb envàs retornable cal afegir al carret de la compra el producte que volem i les seves caixes corresponents (s’entén com a CAIXA el conjunt de caixa + les ampolles buides. A partir d’aquesta primera comanda, els següents, ja només haurem de demanar tant producte com envasos buits vulguem emplenar.