Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Condicions d'ús

Condicions d'ús

Aquestes condicions generals de venda regulen la venda a la web botiga.casanegre.com, tant la navegació per aquesta botiga en línia com l’adquisició de qualsevol producte ofert. A més, com a usuari, suposen l’acceptació, sense reserves, de totes i cadascuna d’aquestes condicions generals de contractació i ús del servei. T’informem que podrem modificar la pàgina web i aquestes condicions generals d’ús del servei per efectuar els canvis i modificacions que creguem convenients sense necessitat de previ avís.

Informació legal

Les dades identificatives del titular de la pàgina web són: CASA NEGRE, S.A., amb domicili al carrer sis d’octubre 39, 17100 La Bisbal d’Empordà (Girona) i titular del CIF A17096140, inscrit al registre mercantil de
de Girona inscripció. GI-7316 Tom 372, full 161, e-mail: casanegre@casanegre.com.

Quins productes pots comprar?

A través del nostre servei de compra online, tenim a la teva disposició una gran varietat de productes alimentaris i de consum. En tots els casos, els productes estan sotmesos a les polítiques de qualitat del servei des que s’incorporen a la web. T’informem que, en qualsevol moment i sense previ avís, per motius interns, podem limitar o suprimir l’accés a qualsevol dels productes disponibles.

La disponibilitat dels productes mostrats a la web pot dependre del lloc d’entrega de la teva compra online. Podràs saber quins productes estan disponibles a la teva compra un cop triïs el dia i hora d’entrega. Així mateix, podem mostrar a la web un assortiment de productes per defecte.

Addicionalment, i per a qualsevol producte disponible a la web i app de compra online, et recomanem que revisis la informació de l’envàs del producte quan el rebis per confirmar la seva composició i al·lèrgens, entre altres.

Com començar a comprar?

Per fer la compra, has de ser major d’edat i estar registrat. Estar registrat suposa tenir un usuari i una contrasenya per accedir al teu compte client. Per registrar-te, només has d’emplenar les teves dades en accedir al nostre web o app.

Com comprar fàcilment?

Accediràs a la pàgina de compra en línia o a la app i podràs començar a triar productes, dels quals n’indiquem les característiques i el preu corresponents. En el moment de validar la compra, se’t demanarà que t’identifiquis amb les teves claus d’accés. Si no estàs registrat, serà el moment de fer-ho. A la cistella, t’apareixerà el preu total estimat dels articles adquirits i aquest serà el que es mantindrà fins al moment de l’entrega. El preu dels articles i del total de la comanda inclou l’IVA i els impostos corresponents i serà el vigent en tot moment, excepte error tipogràfic.

Fem tot el possible per tal que les imatges dels productes mostrats a la web siguin les dels productes entregats, però pot ser que en algun cas hi hagi alguna diferència.

Per fer la compra, només has de seguir les instruccions que aniran apareixent en pantalla. Un cop hagis triat tots els productes, hauràs de validar la compra i escollir l’entrega. Un cop validada la compra, hauràs d’indicar les teves dades bancàries introduint el teu usuari i contrasenya. Per a qualsevol dubte, sempre podràs trucar al servei gratuït d’atenció al client o bé enviar-nos un correu electrònic i et respondrem tan ràpid com ens sigui possible.

Com que volem garantir la teva seguretat, és possible que comprovem que la persona a la qual entreguem la compra sigui el titular de la targeta utilitzada i de la compra. Per això, pot ser que et demanem el document d’identitat original.

La validació de la compra suposa la lectura i acceptació de les condicions d’ús del servei.

La compra es pot modificar, en cas que hagis optat per l’entrega de la compra a domicili, podràs modificar-la fins les 23:00 h del dia anterior a la data d’entrega sol·licitada. En cas que hagis optat per l’entrega a un punt de recollida en línea, podràs modificar-la segons les hores que t’indicarà el sistema. Ens reservem el dret a cancel·lar la teva compra, comunicant-t'ho degudament si considerem que no es donen les condicions adequades per realitzar el servei.

Com rebre la compra?

T’entreguem la compra a casa. A l’hora de fer la compra pots optar perquè te l’entreguem a casa o al lloc de treball en les poblacions que disposen d’aquest servei, que es fan constar a la mateixa pàgina web. L’horari d’entrega és als matins de 08:00 a 14:00 o tardes de 14:00 a 20:00, de dilluns a dissabte. Informar-te que podem arribar més d’hora o més tard de la franja horària triada: tant si arribem d’hora com si arribem tard el repartidor/agent de vendes o el servei d’atenció al client de Casa Negre, et trucarà per informar-te i esperar la teva autorització per arribar més d’hora al teu domicili i entregar-te la compra. En cas de retard, el client pot optar per cancel·lar la seva compra. En aquest cas no es cobrarà cap import al client. Si una compra no es pot entregar, ens posarem en contacte amb tu per concertar un altre dia d’entrega. A més, per tal de facilitar el procés de compra, podrem oferir-te l’opció de repetir la mateixa compra i entregar-te-la en un altre moment sense que hagis de repetir el procés de compra a la web. Per fer-ho nosaltres, et demanarem la teva autorització explícita, així com algunes dades personals per identificar-te correctament.

a) Considerem arribar d’hora abans de l’hora d’inici de la franja horaira establerta.
b) Considerem arribar tard si la compra arriba després de l’hora de la finalització de l'horair establert.
c) En qualsevol dels dos casos dels anteriors punts a) i b), el repartidor/agent de vendes o el servei d’atenció al client de Casa Negre, trucarà al client per informar-lo i esperar l’autorització del client per arribar més d’hora al seu domicili per l’entrega de la compra. En cas de retard, el client pot optar per cancel·lar la seva compra, sense cost per Casa Negre.

* Per motius tècnics podem oferir puntualment hores d'entrega disponibles diferents entre el web de compra i les diferents apps, tant pel sistema Android com iOS.

Històric de compres

Per facilitar-te la compra, et guardarem un històric de les teves últimes compres. Així et serà més fàcil poder accedir al que has comprat i, si desitges repetir, poder validar una nova compra amb tots o alguns dels productes que hagis adquirit anteriorment. El preu d’aquests articles serà el vigent en el moment que confirmis la compra.

Singularitats de l'entrega a domicili:

En el cas d’entrega de compra a domicili, a més d’aplicar-se el que hem comentat en l’apartat anterior, és important que sàpigues que:
I. Signaràs un document d’entrega. Un cop els repartidors hagin entregat la compra, marcaran aquesta entrega com a rebuda i a partir d’aquest moment la comanda quedarà entregada.
II. L’entrega es farà sempre i quan hi hagi algú per rebre-la al domicili indicat. En cas que la persona que la rebi sigui menor d’edat, s’entregaran tots els productes excepte les begudes alcohòliques que, per Llei, es retiraran.
III. Si no hi ha ningú al domicili, no podem garantir l’entrega de la compra i per tant la podem cancel·lar. En aquest cas l’agent de vendes (conductor/repartidor), trucarà al client i li demanarà si algú altre, per exemple un veí, es pot fer càrrec de la compra.
a) En cas afirmatiu s’entregarà la compra a la persona que el client designi, sempre i quan aquesta ho accepti. Aquest tercer serà responsable dels productes entregats. En qualsevol cas, s’entregarà la compra en un domicili proper a l’adreça original d’entrega de manera que no es requereixi desplaçar la furgoneta d’entregues.
b) En cas que el client no respongui a la trucada telefònica o que ningú pugui fer-se càrrec de la compra, es procedirà a la seva cancel·lació i es deixarà a la bústia o a sota la porta del domicili del client una targeta indicant el telèfon on trucar per gestionar una nova entrega. No es cobrarà cap despesa de gestió per la compra cancel·lada.
IV. El repartidor/agent de vendes, només entrarà al recinte o domicili d’entrega amb autorització del client. Si l’agent de vendes no se sent segur, pot decidir no entrar, cas en el qual no es garanteix l’entrega.

Com procedireu si no em podeu entregar algun dels productes encarregats?

La nostra prioritat principal és entregar-te la compra de manera puntual, correcta i completa. No obstant, si es dona el cas que no tinguem algun producte disponible als nostres magatzems, et podem oferir un producte substitut de característiques similars. Si es produís aquesta situació, t’ho comunicaríem al moment de l’entrega i podries triar entre comprar el producte substitut que et proposem o refusar-lo. En aquest cas es cobrarà l’import del producte entregat. En el cas que el producte sol·licitat no estigués disponible i fos l’únic que conformés la teva compra, procediríem a la cancel·lació de la mateixa. Si els productes demanats formin part d'una oferta i es serveixin parcialment, cobrarem les unitats de la oferta servides amb el descompte proporcional. En cas que el client accepti el producte substitut que formi part d’una oferta, s’aplicarà a aquest producte les promocions del producte substituït. Si no es serveix cap unitat de producte involucrat en la oferta, no s’aplicarà cap descompte per concepte d’aquesta oferta. En cas que el client no accepti el producte substitut, no cobrarem cap producte, ni el faltant ni el substitut.

I si hi ha algun producte malmès?

En cas que un o diversos articles arribin malmesos a l’entrega, no es cobraran i es retiraran de la compra abans d’entregar-la. Si la identificació del producte/s malmès/os és posterior a l’entrega, el client podrà comunicar-ho al servei d’atenció al client de Casa Negre i es procedirà a l’abonament corresponent. El repartidor o qui entrega la compra al punt de recollida, pot retirar qualsevol producte de la compra que consideri que no es troba en l’estat adient per a la seva entrega, cas en el que el retornarà al magatzem.

Quines són les dates de caducitat mínimes dels productes que m'entregareu?

Ens comprometem a preparar-te els productes respectant aquest compromís de dates de caducitat mínimes: 60 dies per a refrescos, llets 30 dies mínim i alimentació caducitat llarga.

Compra de begudes alcohòliques

Les begudes alcohòliques només les poden adquirir majors d’edat, de forma que, amb l’acceptació d’aquestes condicions, manifestes que:

Ets major d'edat. Facilitaràs la teva identificació mitjançant DNI o document acreditatiu equivalent perquè el personal que t’entregui la compra pugui verificar la teva majoria d’edat, condició necessària per lliurar qualsevol comanda que inclogui begudes alcohòliques.
    
En cas que qui rebi la compra no sigui major d’edat o no pugui acreditar-ho, se li farà entrega de tots els productes, excepte les begudes alcohòliques, en cas que se n’haguessin adquirit.

Com utilitzar els vals de descompte al servei en línia?

Al servei en línia, s’hi poden utilitzar vals de descompte amb les condicions que fixi el propi val. Així, s’hi indicarà si són acumulables més d’un val (en cas que no s’hi especifiqui, no es podran acumular), si són aplicables a partir d’un determinat import de compra, el seu termini de caducitat, etc. En tot cas, el descompte mai podrà comportar l’entrega de diners en metàl·lic i tampoc podrà superar l’import màxim de compra. L’import de descompte sobrant, si n’hi hagués, no podria utilitzar-se en una compra posterior i tampoc es podria aplicar al cost del servei ni al de les bosses. Et fem saber que, si detectem un ús fraudulent dels vals de descompte, podrem anul·lar aquests vals i fins i tot podrem anul·lar la compra.

Condicions del pagament de la compra

Les compres del nostre servei en línia sempre es cobren a través de la targeta bancària indicada pel client a la pàgina web. Les targetes poden ser de crèdit i dèbit, Visa i Mastercard.

Per garantir la seguretat dels nostres clients i en compliment a la normativa vigent, quan es confirmi una compra en línia i les seves modificacions posteriors, si n’hi haguessin, es seguirà el protocol PSD2 i es demanarà una doble autenticació validada per la teva entitat bancària.

El pagament final de la compra s’efectuarà al confirmar la comanda. El valor del pagament final serà el total dels productes finalment preparats i entregats. En cas de que l’import final fos superior a l’autoritzat, rebràs una notificació per email o SMS i es requerirà una nova autorització.

Si la plataforma de pagament no accepta el pagament a través de la teva targeta de crèdit, anul·larem la teva compra i aquella comanda o els possibles canvis que es volien enviar, no quedaran confirmats i no es realitzaran. Així, tindràs l’oportunitat d’actualitzar les teves dades de pagament i confirmar de nou la compra o els canvis.

Les compres en línia es cobraran sempre amb la targeta bancària indicada pel client i autoritzada pel titular de la targeta i no es podran pagar als establiments o a l’entrega, ni en targeta ni en efectiu.

En el cas que no es pugui cobrar una compra, s’enviarà al client un correu electrònic o SMS informatiu, des del qual podrà actualitzar el mitjà de pagament o introduir-ne un de nou a la web. El sistema realitzarà re-intents de cobrament de l’import diàriament fins a cobrar-lo. Les dades relacionades amb incidències de cobrament poden registrar-se per tal de fer-ne un seguiment en futures compres. Davant d’una situació d’impagament de compres entregades, no es permetrà confirmar noves comandes en línia fins que es corregeixi la situació de la compra impagada. També, es pot arribar a bloquejar l’accés de l’usuari al web de compra en línia. Una impagament no resolt es traslladarà als serveis legals de Casa Negre SA perquè el gestionin.

Com es comunica l'estat de la meva compra?

Durant el procés de compra, t’enviarem comunicacions, a través de correu electrònic i d’SMS, perquè coneguis l’estat de la teva compra.

El tiquet final de compra estarà a la teva disposició a la pàgina web botiga.casanegre.com. El tiquet que et facilitarem físicament quan t’entreguem la compra no té validesa legal. Si ho desitges, una vegada tinguis la teva compra, podràs demanar la teva factura a comandes@casanegre.com

Podràs exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació, portabilitat o a no ser objecte de decisions íntegrament automatitzades, enviant la teva sol·licitud a la adreça de correu electrònic casanegre@casanegre.com per correu postal al carrer Rec de Can Tunyeca 40, 17100 La Bisbal d’Empordà (Girona), o trucant al 972 64 01 47.