Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Casa Negre Shop

Malacuera Criança negre D.O Ribera Duero

75 cl caixa 6u.

Referència: 000840000119

Descripcció

TAST VISUAL:
Color vermell picota amb tons violacis en capa alta i brillant.

TAST OLFATIU:
Sobre una intensa i complexa base de fruita vermella típica de la varietat Tina Fina apareixen els aroma minerals típic dels sòls calcaris de la ribera del Duero. Els seus 14 mesos de criança en bóta 70% franceses i la resta americana li aporten un intens volum aromàtic amb matisos especiats molt elegants.

TAST GUSTATIU:
En boca conserva la fruita malgrat la seva llarga criança però també i degut a aquesta apareixen els matisos minerals i especiats ja vistos en la fase aromàtica. S'aprecia carnositat elegància però sobretot sedositat i llarg postgust gràcies al bon taní del raïm i la llarga estada en bóta pròpia dels grans Riberes d'antany.

MARIDATGE:
Com tot gran Ribera del Duero, aquest vi mereix acompanyar els exquisits plats típics de la zona (rostits, caça i carns vermelles), sent també un company ideal per a ibèrics, estofats i plats procedents de la cuina moderna.

ELABORACIÓ:
100% Ull de llebre, varietat autòctona de la zona, procedent de vinyes d'uns 30-40 anys d'antiguitat. Després d'una exhaustiva selecció del raïm al cep, la verema es realitza de forma manual i el raïm és transportat al celler en caixes. Desrapat i trepitjat amb molta cura. Després d'uns dies de criomaceració prefermentativa a temperatures molt baixes comença la fermentació alcohòlica, en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada (28ºC). 20 dies de maceració donen pas a la segona fermentació (malolàctica) sense necessitat d'una altra flora microbiana que els mateixos bacteris autòctons de la fruita. A continuació es trasllada el vi a bótes de roure americà i centreeuropeu de torrat mitjà, on realitza una criança oxidativa durant 14 mesos, després de la qual s'embotella i es reposa diversos mesos abans de la presentació al consumidor.