Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Casa Negre Shop

Malavella 750 envàs retornable

75 cl caixa 12u.

Referència: 3204L

Descripcció

Malavella és una aigua mineral natural carbònica d’origen termal que brolla a 58 ºC de la deu Font de la Mina de Caldes de Malavella (Girona). Les seves qualitats minerals li confereixen una personalitat pròpia i original. És una aigua bicarbonatada sòdica.

Malavella emergeix de la deu amb el seu propi gas després d’un llarg recorregut de més de 10.000 anys per les profunditats de la terra, segons l’informe de l’IGME (Institut Geològic i Miner d’Espanya) del 1996. Durant aquest trajecte, a una temperatura superior a 100 ºC, l’aigua es nodreix dels minerals que li confereixen les seves propietats excepcionals.

Es recomana servir-la freda per apreciar-ne més bé les qualitats organolèptiques. La seva qualitat està certificada per normes internacionals de qualitat i seguretat alimentària. 

L’aigua mineral natural carbònica Malavella es presenta en un envàs de vidre original guardonat amb el premi Best Pack d’Or 2002 en la XIV edició del Saló Internacional de l’Alimentació i les Begudes, Alimentaria, i en un envàs clàssic guardonat amb el premi Liderpack 2014 al millor envàs de begudes.