Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Oyun Hileleri Güncel Haberler Coin Market

Casa Negre Shop

Rugin oli fregir alt oleic

25 litres unitat

Referència: 001901000013

Descripcció

L’oli Rugin, és un oli 50% de gira-sol alt oleic i un 50% gira-sol refinat, amb un 60% d’àcid oleic.
Per la seva composició en àcids grassos, és el més semblant a l’oli d’oliva. L’oli Rugin és ric en àcid oleic omega 9, a diferència de l’oli de gira-sol convencional que és ric en omega 6. Aquesta diferència garanteix una millor conservació.
L’oli Rugin és un oli que està compost per àcids grassos monoinsaturats. Aquest fet li permet resistir millor el fregit a altes temperatures, que altres olis de composició amb greixos poliinsaturats.
Rugin té un sabor i color neutre. La qual cosa, a més de no interferir ni modificar el sabor dels aliments, ho fa més tolerant per a les persones que no els agrada el gust d’un oli intens com pot ser l’oli d’oliva refinat.

Per la seva qualitat Rugin li garanteix que el procés de fregir no serà un procés molt car, si es realitza correctament. La bona matèria primera és essencial per optimitzar el procés. La reducció dels seus costos de fregit no s’aconsegueixen simplement usant un producte més barat, sinó buscant aquell que per les seves característiques de treball li proporciona la millor qualitat i rendiment.
El punt de fum està a 220 º, per tant, resisteix millor les temperatures.

La presentació en envàs plàstic de color plata, garanteix que el Rancimat sigui més tardà, ja que protegeix de la calor i de la llum.